Skip to main content

Yeah!!! LEVS is Archivipz!

By 21 augustus 2018september 7th, 2018nieuws

 

Tijdens de twee voorgaande edities van Archikidz Haarlem heeft architectenbureau LEVS zich ingezet voor Archikidz door jurylid te willen zijn of gewoonweg om tijdens de workshop samen met kinderen een prachtig bouwwerk te maken.

Wij vinden het hartstikke tof dat architectenbureau LEVS zich nu als officieel als Archivipz wil verbinden aan Archikidz Haarlem.

” Architectuur en stedenbouw hebben aanzienlijk invloed op mens, milieu en samenleving, vinden we bij LEVS architecten. Daarom geven we invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op verschillende niveaus; aandacht voor de toekomstige generatie is er een van. We ambiëren een actieve rol in het opleiden van jonge architecten met stageplekken op kantoor en we inspireren op de middelbare school met lezingen. Al sinds vele jaren zijn events zoals Archikidz Haarlem een vaste prik op de LEVS-agenda. Vaak staan we verstelt van het jonge ontwerptalent, maar het is ook gewoon leuk om kinderen in hun creativiteit te begeleiden.”

LEVS architecten werd in 1989 in Amsterdam opgericht. De drie partners Adriaan Mout, Jurriaan van Stigt en Marianne Loof werken samen met een team van 40 mensen aan uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Leave a Reply