Skip to main content

Archikidz Haarlem kan niet bestaan zonder sponsorgeld.

Voor de afgelopen succesvolle Archikidz Haarlem edities  hebben verschillende bedrijven uit Haarlem en omgeving een bijdrage geleverd.
Om de komende jaren meer continuïteit te hebben, zal Archikidz Haarlem maximaal vijf sponsoren voor een langere periode aan zich binden. Deze bedrijven mogen de exclusieve titel ‘Archivipz’ voeren.
Daarnaast zijn er bedrijven en particulieren die incidenteel een bijdrage leveren. Elke bijdrage, in welk voor vorm dan ook (financieel of diensten), is welkom. Dat zijn onze vrienden.”

Hierbij een korte introductie van onze:

VenhoevenCS architecture+urbanism stelt zich voor als ArchiVIP

” We geloven in de kracht van architectuur en ruimtelijke ordening als instrumenten om een betere en duurzamere wereld mee te creëren. Ons hechte team biedt de oplossingen voor uiteenlopende urgente uitdagingen waar samenlevingen vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Op het gebied van architectuur ontwerpen we gebouwen voor sport & vrije tijd, cultuur & onderwijs, gezondheidszorg, multifunctioneel gebruik, residentieel, kantoren & openbare voorzieningen, renovaties, interieurs en producten. Op het vlak van infrastructuur ontwerpen we stations, bruggen, tunnels en fietsenstallingen. Op een grotere schaal ontwerpen we plannen voor stedelijke ontwikkeling, stationsgebieden en ruimtelijke strategieën. In samenwerking met onze partners onderzoeken we een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot de circulariteit in steden en de planningscultuur van de toekomst.”

VenhoevenCS architecture+urbanism werd in 1995 door Ton Venhoeven in Amsterdam opgericht. Het bureau is inmiddels uitgegroeid tot een gerenomeerd ontwerp- en adviesbureau met vijf partners, Ton Venhoeven, Cecilia Gross, Manfred Wansink, Jos-Willem van Oorschot en Danny Esselman en een team van 60 mensen aan uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

AG Architecten stelt zich voor als ArchiVIP

AG architecten is in 1988 opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. In bijna 35 jaar is er een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd in heel Nederland en het Caribisch gebied.

Met een enthousiast en divers team van architecten en bouwkundig tekenaars en projectleiders, hebben we alle benodigde kennis voor het maken van een functioneel en mooi ontwerp én voor een goed verlopende uitvoering in huis. We zijn geen ontwerpers van papieren plannen, we stellen dat ook dat: “Van bouwen, komt bouwen!”. We maken ontwerpen die goed aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers en die passen in hun omgeving. Als erkend leerbedrijf dragen we onze praktijkkennis met veel plezier over aan stagiaires, zodat ons geweldige vak aansluiting blijft vinden met de lesstof op scholen.

Als hoofdsponsor van Archikidz Haarlem zijn we trots dat we ook op deze manier een steentje kunnen bijdragen om ons mooie vak te promoten onder aanstormend talent bij basisscholieren.

Wie weet komen er van hun mooie creaties wel echte bouwwerken!

AM stelt zich voor als ArchiVIP

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Vrienden van Archikidz Haarlem