Archikidz Haarlem kan niet bestaan zonder sponsorgeld.

Voor de edities 2016 en 2017 hebben verschillende bedrijven uit Haarlem en omgeving een bijdrage geleverd.
Om de komende jaren meer continuïteit te hebben, zal Archikidz Haarlem maximaal vijf sponsoren voor een langere periode aan zich binden. Deze bedrijven mogen de exclusieve titel ‘Archivipz’ voeren.
Daarnaast zijn er bedrijven en particulieren die incidenteel een bijdrage leveren. Elke bijdrage, in welk voor vorm dan ook (financieel of diensten), is welkom. Dat zijn onze vrienden.”

Hierbij een korte introductie van onze:

LEVS architecten stelt zich voor als ArchiVipz

” Architectuur en stedenbouw hebben aanzienlijk invloed op mens, milieu en samenleving, vinden we bij LEVS architecten. Daarom geven we invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op verschillende niveaus; aandacht voor de toekomstige generatie is er een van. We ambiëren een actieve rol in het opleiden van jonge architecten met stageplekken op kantoor en we inspireren op de middelbare school met lezingen. Al sinds vele jaren zijn events zoals Archikidz Haarlem een vaste prik op de LEVS-agenda. Vaak staan we verstelt van het jonge ontwerptalent, maar het is ook gewoon leuk om kinderen in hun creativiteit te begeleiden.”

LEVS architecten werd in 1989 in Amsterdam opgericht. De drie partners Adriaan Mout, Jurriaan van Stigt en Marianne Loof werken samen met een team van 40 mensen aan uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.


PPHP: “Pleasant Places Happy People” is het motto en de doelstelling waarmee wij aan stedebouwkundige en architectonische projecten werken. PPHP een multidisciplinair ontwerpbureau dat is gevestigd in Amsterdam. Architecten, stedebouwers en bouwkundigen werken op een informele manier met elkaar samen aan projecten die zich in heel Nederland bevinden.

In 2017 gaf MOPET een zeer toffe presentatie over Tiny Houses en nu is MOPET een Archivipz!

MOPET architecten is in 2004 opgericht door Joep Mollink en Daniel Peters. Het bureau is gevestigd in het hart van IJburg, de nieuwste wijk van Amsterdam. Vanuit een modern, transparant atelier werken we pro-actief aan veel uitdagende opdrachten.

MOPET architecten realiseert hoogwaardige stedenbouw, architectuur en interieurprojecten op het gebied van huisvesting, utiliteit en retail. Daarnaast werken we aan renovatie- en restauratieprojecten en aan stadsvernieuwing- en herbestemmingsprojecten. Het werken op verschillende schaalniveaus vinden we boeiend en vereist inlevingsvermogen.

Leisure Expert Group uit Amsterdam mag zich officieel ArchiVipz noemen!

Ook dit jaar ondersteunen wij dit fantastische initiatief omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen kunnen zien hoe ontzettend leuk het is om te dromen en vooral ook om deze dromen daarna tot werkelijkheid te maken.

Dat is wat Leisure Expert Group doet. Wij dromen niet alleen van gebouwen, maar ook van festivals, attractieparken, speeltuinen en spookhuizen. Vervolgens zetten we die ideeën op papier en overleggen we met architecten en aannemers hoe ze realiteit kunnen worden.

Wij vinden het enorm leuk om samen met de Archikidz te mogen fantaseren, schetsen en bouwen, en iedereen hopelijk te inspireren tot ‘out of the box’ ontwerpen!”