Ben je nieuwsgierig wat een architect allemaal doet?

Dan is Archikidz een ontzettend gave middag om op een interactieve manier kennis te maken met architectuur.

Je ontwerpt en bouwt onder leiding van een echte architect je eigen woonhuis. Dit doe je op een hele bijzondere locatie, de voormalige V&D in Haarlem Schalkwijk samen met ongeveer 100 andere kinderen. Tijdens deze workshop draait het om leren, samenwerken en kennismaken met interessante onderwerpen.

De hele middag staat in het teken van hoogbouw, waar een bekende architect een inspirerende presentatie over houdt. Alle bouwwerken worden beoordeeld door een echte vakjury gevolgd door een prijsuitreiking! Dus wacht niet te lang en schrijf je op tijd in!

ZET IN JE AGENDA

Zaterdag
13 oktober 2018

12:30 – 16:00

Archikidz editie 2018 in Schalkwijk

Wederom is het gelukt om een unieke locatie te vinden voor de komende editie. Editie 2018 zal worden gehouden in een leegstaand warenhuis in de wijk Schalkwijk. Op dit moment staat de winkel leeg, maar grote kans dat het volgend jaar alweer gebruikt wordt. We hebben direct de kans gegrepen!
De wijk is een relatief jong deel van Haarlem. Hierdoor ziet het er anders uit dan bijvoorbeeld het centrum. Er staat hoogbouw en er zijn veel veranderingen mogelijk. Ook in en rond het winkelcentrum wordt volop gebouwd. Een geweldige locatie om jonge architecten te laten zien!